Kursus

_PAS2228

Introduktionskursus

Har du brug for at komme godt i gang med kajakken, kan Qayak.dk tilbyde et introduktionskursus, hvor du bliver dus med kajakken og din egen sikkerhed på vandet.

Kurset består af 3 dele:

 • Del 1: Forholdsregler omkring sikkerhed på vandet.
 • Del 2: Basisinstruktion omkring ind- og udstigning af kajakken, roteknik og balance.
 • Del 3: Redningsøvelse sammen med en makker og alene.

Kurset varer ca. 2 timer og giver en smagsprøve på de helt basale færdigheder, der gør sig gældende, når man begiver sig afsted i kajak. Ønskes mere tid til fordybelse og træning kan det aftales individuelt.

Pris for introkursus: kr. 375,- pr. person

Ønsker du at leje kajak og udstyr resten af dagen betales en lejeafgift på kun 125 kr. (normalpris 300 kr.).

 


Forretningsbetingelser

Lejebetingelser - Qayak.dk

 

2 kommentarer til “Kursus
 1. Lars Jørgen Hansen siger:

  Hej Torben
  Tak for en god introduktion til havkajak “sejlads” i søndags. Vi var begge enige om, at selv om “kurset” kun varede knap et par timer, så gav du os på den korte tid et rigtigt godt input og mange værdifulde tip til kajakroning og ikke mindst råd om sikker færdsel til havs i en kajak.

  Du fokuserer meget på sikkerhed, og det synes vi er en den helt rigtige prioritering. Man kan godt mærke, at du både er en meget erfaren kajakroer og friluftsmand, men også en erfaren underviser, der forstår at skabe trygge rammer for læringen.

  Nu er vi på udkik efter “egen” kajak. På baggrund af kurset føler vi os langt bedre rustet til kommende småture langs kysten af Århusbugten i egen kajak.

  Med venlig hilsen

  Karin Knudsen & Lars Jørgen Hansen,
  Hinnerup

 2. Simon Steenberg siger:

  Hej Torben.
  Super super god oplevelse med dig som instruktør idag. Man følte fra start til slut, at man var i trygge hænder, om man så må sige 🙂
  Kan VARMT anbefales til alle – nybegyndere som øvede.

Skriv et svar