Om Qayak.dk

_PAS0244

Qayak.dk handler om oplevelser i kajak. Trangen til oplevelser og eventyr er et grundlæggende vilkår hos de fleste mennesker, men kun de færreste får realiseret drømmen om eventyret. Qayak.dk leverer udstyret, der gør eventyret til virkelighed.

Qayak.dk sørger for…

  • at du får let adgang til fantastiske oplevelser med guidede ture og med udlejning af havkajakker og tilhørende udstyr til en billig pris.
  • at du hjælpes i gang med et introduktionskursus, der klæder dig på til at håndtere kajakken og din egen sikkerhed på vandet.
  • at du får inspiration til gode sejladsoplevelser langs de smukke kyster omkring Bjerre Herred og fjordlandet ved Vejle og Horsens.

At sejle kajak, hvor der er udsigt til himmel og horisont, giver storslåede naturoplevelser og en helt speciel fornemmelse af ro, der kan være tiltrængt i en hverdag, der ofte er præget af travlhed og hektisk aktivitet. En enkelt sensommeraften på vandet, en hel weekend i naturen eller en oplevelsesrig ferie. Med Qayak.dk er det alt sammen lige uden for din hoveddør, hvis du tør tage chancen.

Eventyret venter…

 

_PAS0365

Hvem er jeg?

Mit navn er Torben Rasmussen. Jeg har beskæftiget mig med friluftsliv og sejlads siden jeg var barn, bl.a. som aktiv spejder og spejderleder. I dagligdagen arbejder jeg som lærer på Vejlefjordskolen ved Daugård Strand, hvor naturen er meget nærværende, og hvor livet ved vandet tiltrækker børn og unge i alle aldre. Her har jeg bl.a. friluftsliv og kajak som en del af skoleskemaet.

Kajakken er for mig blevet en kilde til vedvarende udfordring og inspiration. En adgangsbillet til naturoplevelser, der giver energi til hverdagen. Lysten til at gå på opdagelse og til at komme i nærkontakt med livet i naturen bliver stimuleret hver gang, jeg glider gennem vandet i kajakken. Sådan er det at ro kajak.