Links

Samarbejdspartnere

Qayak.dk sætter stor pris på at kunne være med til at levere adgangsbilletter til eventyr på vandet. Og det foregår ikke uden hjælp fra gode kræfter i lokalområdet, som stiller resurser og faciliteter til rådighed for de gode oplevelser.

Rosenvold Strand Camping

Campingpladsen ved Rosenvold har den mest fantastiske beliggenhed for kajakroere. Med sin placering ved mundingen af Vejle Fjord er der mulighed for flere forskellige typer eventyr. Den lave sandstrand giver gode forhold for begyndere, og den flotte natur omkring Rosenvold-pynten og langs kysten ind mod Træskohage Fyr danner den perfekte ramme for mange dejlige ture på vandet.

Qayak.dk nyder godt af gæstfriheden og samarbejdet med Brian og Karen på Rosenvold Strand Camping, der har taget godt imod ideen om kajakaktiviteter fra kysten ved campingpladsen.

Besøg campingpladsens website på www.rosenvoldcamping.dk

Kajak & Fritid

Den lokale kajakbiks i Hornsyld tilbyder et bredt udvalg af udstyr til alle, der gerne vil på vandet…og det handler ikke kun om kajakker. Her er noget for enhver smag og for enhver pengepung.

Qayak.dk assisterer med introkurser til Kajak & Fritids kunder, når de skal godt i gang med deres nye kajakgrej.

Besøg Kajak & Fritids website på www.kajakforalle.dk

Løgballe Camping

På en lille sidevej til Juelsmindevejen ligger Løgballe Camping. Campingpladsen har ikke adgang til kysten, men har til gengæld så meget andet at byde på med både swimmingpool, minigolf og sågar sin egen hundelegeplads. Et hyggeligt sted at være for både børn og voksne.

Qayak.dk samarbejder med Anker på Løgballe Camping, der er fuld af gode ideer til nye kajakaktiviteter, som både store og små kan være med til.

Besøg campingpladsens website på www.logballe.dk