Ture

_PAS9839

Tag på tur i fjordlandet

Bjerre Herred og fjordene ved Vejle og Horsens byder på fantastisk kajakvand, hvor alle kan være med. Tag afsted alene eller tag med på en hyggelig guidet tur på vandet med udsigt til flot natur og fornemmelsen af himmel og hav sammen med oplevelsen af kajakkens leg i bølgerne.

Her på siden kan du få ideer til flotte ture i fjordlandet, og hvis du vil have guide med, kan det også arrangeres.

Guidede ture

Prøv en guidet tur, hvor du ikke behøver at bekymre dig om udstyr, teknik, sikkerhed og alt det, der kan gøre, at du ikke springer ud i eventyret. Hos Qayak.dk får du gode oplevelser i trygge rammer.

Priser for guidede ture:

2 timer

kr. 230,-

pr. person

3 timer

kr. 345,-

pr. person

4 timer

kr. 460,-

pr. person

Pris afhænger af turens længde og antal personer.
Der kan max. være 10 personer pr. tur.

 

 Turforslag

Turforslag 1: Rosenvold-pynten

Tag på eventyr fra kysten ved Rosenvold Strand Camping, og gå på opdagelse i den fascinerende og øde natur omkring Rosenvold-pynten, der på en solskinsdag leder tanken hen på helt andre eksotiske himmelstrøg med det grønne vand og udsigten til den store horisont over Bælthavet og Fyn.

Turforslag 2: Kysttur mellem Rosenvold og Træskohage

Tag på eventyr fra kysten ved Rosenvold Strand Camping, og gå på opdagelse i den fascinerende natur mellem Rosenvold og Træskohage med udsigt til det gamle fyr. Her giver de høje lerskrænter med digesvalernes huler og den vilde naturskov med skarvernes nøgne raste-træer en fantastisk kulisse til kajakturen.

Turforslag 3: Rundt om Hjarnø

Tag på eventyr fra Snaptun og indtag den lille fjordø, der byder på et væld af fugleliv og skøn natur. En tur rundt om øen er en fantastisk tur, hvor du både oplever det lave vand i Horsens Fjord og bølgerne fra Bælthavet.

Turforslag 4: Kysttur mellem Juelsminde Sønderstrand og Stenhøj Strand

Tag på eventyr fra Juelsminde Sønderstrand og få en fantastisk oplevelse af den vilde natur med de store væltede træer og den stenede kyst. På en dag med klart vand kan man jagte de store sten på bunden, der her er der giver titter op af vandet og giver turen lidt ekstra spænding.

Turforslag 5: Sandbjerg Vig og As Hoved ved Juelsminde

Tag på eventyr fra Bugten, N for Juelsminde, og nyd den flotte tur i Sandbjerg Vig med kurs mod As Hoved og fantastisk udsigt til øerne Endelave og Æbelø. En meget flot tur, der både rummer kystens nærhed og den endeløse horisont over havet.

 


Forretningsbetingelser

Lejebetingelser - Qayak.dk

 

Skriv et svar